Laatste Nieuws

logo-2011

Hoogheden 2022

Onze nieuwe Hoogheden zijn bekend, Prins Dennis en Prinses Miranda gefeliciteerd

IMG 9617hoogheid

Het is een gewone donderdagavond. De kinderen zijn al van het sporten terug en liggen in bed. We nemen de dag en agenda door voor het weekend. Opeens komt er een persoon binnen. Een beetje gespannen vraagt deze persoon of ik (Dennis) even mee naar buiten wil lopen omdat deze persoon wat wil laten zien.

Deze persoon zegt stap maar in de auto. Ik denk van alles en niets. We gaan een stukje rijden. Na dat we bij een huis zijn aangekomen, begint er bij mij al wat te dagen. Binnengekomen zeggen deze personen, bel Miranda maar en zeg dat ze over 5 minuten aan de weg staat dan wordt ze opgepikt door een auto. Zo gezegd zo gedaan.
De telefoon gaat en het is Dennis, gelijk denk ik eraan dat het vandaag de 11e van de 11e is... oh oh...denk ik. Ze gaan toch wel Dennis vragen en niet mij toch? Ja, zeg ik tegen Dennis aan de telefoon. Hij zegt dat ik over 5 minuten in de auto moet stappen die voor komt rijden. Ik zeg tegen Sanne dat ze even beneden mag komen zitten omdat ik even weg moet. Ik stap in de auto, we komen aan bij een huis en we gaan naar binnen, daar zit Dennis....

Miranda komt binnen en gaat bij mij zitten. De personen zijn even weg. Wij kijken elkaar aan en zeggen, jij of ik. Doe jij maar zegt Miranda. De personen komen weer binnen. Met een kroontje in de hand en zetten deze bij Miranda op. Dan komt er een steek voor de dag en wordt bij Dennis opgezet. We kijken elkaar verbaast aan. De personen zeggen tegelijk jullie allebei: prins en prinses . Er gaat van alles door ons heen. Wij samen? Allebei? Is dat leuk? De personen proberen ons gerust te stellen. Vanwege de corona tijden is het juist leuk om eens iets anders te doen en ze weten ons te overtuigen door mooie verhalen uit het verleden te vertellen. We worden steeds enthousiaster. En we hebben besloten het te doen, samen. Het is een eer!

Na het bekijken van "weer" een persconferentie is het duidelijk dat het dit jaar weer niet gaat lukken. We moeten het dus een jaar lang stilhouden, totdat we gebeld worden en ze ons vertellen dat het toch door kan gaan!

We hebben er heel veel zin in om carnaval te vieren
in het mooie dorp Haarle. Vooral omdat iedereen
wel aan een feestje toe is na al die corona perikelen.
We gaan er een super carnaval van maken samen
met jeugdprins Jesse en adjudant Lynn.

3 x Alaaf,

Prins Dennis en Prinses Miranda


Data

De data van de aankomend carnavalsjaar is:


2024 9 februari t/m 13 februari
2025 28 februari t/m 4 maart
2026 13 februari t/m 17 februari

Login