• Hoogheidaggieklein
  • Hoogheid2021klein
  • Prinses Aggie
  • Jeugdprins Stijn

logo-2011

Welkom

Welkom op de website van Carnavalsvereniging de Sükkewottels uit Haarle.

Carnavalsvereniging de Sükkewottels is een vereniging die het hele jaar bezig is om activiteiten en andere dingen te organiseren / ondersteunen.

Laatste nieuwsitem:

Gala-Avond / Optocht

Via deze weg willen wij jullie informeren over de gala avond welke “onder voorbehoud” was ingepland en het aankomend carnavalsfeest.
Aangezien de huidige maatregelen vooralsnog tot 14 januari van kracht zijn hebben wij moeten besluiten de gala avond op 15 januari te cancelen.

Vanuit de gemeente hebben wij ondertussen de mededeling gekregen dat een eventuele carnavalsoptocht niet tot de mogelijkheden behoort wanneer de 1,5m regel van kracht blijft.
Naar aanleiding van bovenstaande mededeling hebben wij moeten besluiten de carnavalsoptocht af te blazen zodat de wagenbouwers e.d. duidelijkheid hebben en geen onnodige kosten gaan maken.

Voor wat betreft het carnavalsfeest kunnen wij vooralsnog geen duidelijkheid geven omtrent eventuele activiteiten als de playbackshow, kindercarnaval enz.
Gezien de huidige perikelen omtrent het coronavirus is de kans echter aannemelijk dat wij ook deze activiteiten moeten gaan cancelen.
Vanzelfsprekend zijn we opzoek naar alternatieve mogelijkheden omtrent de carnavalsdagen.

1587458592

Data

De data van de aankomend carnavalsjaar is:


2021 12 februari t/m 16 februari
2022 25 februari t/m 29 februari
2023 17 februari t/m 21 februari
2024 9 februari t/m 13 februari

Login