logo-2011

Kinderplaybackshow!

Kinderplaybackshow! >> vrijdag 12 februari
Dit jaar wel in een iets andere vorm, maar de playbackshow gaat door!
Voor deze online editie roepen wij alle kinderen t/m 12 jaar op om thuis een optreden uit te voeren. Dit mag alleen, met een buurjongen of vriendinnen: het maakt niks uit. Dus schuif de banken aan de kant, trek een leuke outfit aan en blaas iedereen omver met een playbackoptreden!
Het is de bedoeling dat de optredens thuis worden opgenomen in landscape formaat, dus een 'liggende' video, zoals op tv. Op vrijdagavond 12 februari gaan we met z'n allen vanuit huis kijken naar alle ingezonden optredens. Haal alles uit de kast en mail je video op vóór 4 februari.

kinderplayback 2021

Gemaskerd Bingo Bal

Gemaskerd Bingo Bal! >> zaterdag 13 februari
Geen verkleedpartij in onze residentie, maar wel een Gemaskerd Bingo Bal vanuit huis!
Een avond waarbij we drie bingorondes spelen en iedereen in carnavalssfeer online kan meedoen. Om 19:00 gaat de mini bingo van start voor de kinderen en om 20.30 begint het feest voor de rest. Op de afbeeldingen zijn de verschillende pakketten en extra's weergegeven die je kan bestellen om mee te doen.
Als tussenrondes spelen we masked singer!!!!!!!
Raad jij wie er in het pak zit!
De kaarten en pakketten zijn op zaterdag 13 februari af te halen tussen 12:00 en 17:00 in de Droadnagel.
Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en benoem daarbij hoeveel + welke pakketten en eventuele extra's of losse kaarten. Aanmelden kan t/m 10 februari!

Bingo bal

Bingo bal1

Bingo bal2

Bingo bal3

 

Valentijnsontbijt

Valentijnsontbijt >> zondag 14 februari
Valentijnsdag en carnaval = dubbel feest! Verras daarom je vriend, vriendin, oma, buren of een andere geliefde met een Valentijnsontbijt! Er is keuze uit een ontbijt voor volwassenen en kinderen. Met onder andere een croissantje, gekookte eitje, zoet & hartig beleg en verse jus! Op de afbeelding staat de volledige inhoud van de ontbijtjes.
Wij bezorgen de ontbijtjes op zondag 14 februari tussen 8:30 en 12:00 op het gewenste adres in Haarle en buitengebied. Bij de bestelling kan je de gewenste tijd aangeven.
Bestellen kan t/m 10 februari door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Graag in de mail benoemen:
- Welk(e) ontbijt(jes)
- Van wie + voor wie
- Waar bezorgen + welke tijd

valentijnontbijt

valentijnontbijt1

valentijnontbijt2

 

Data

De data van de aankomend carnavalsjaar is:


2021 12 februari t/m 16 februari
2022 25 februari t/m 29 februari
2023 17 februari t/m 21 februari
2024 9 februari t/m 13 februari

Login