logo-2011

Nieuwsflits:

Sükkewotteldorp viert carnaval

rtvhellendoorn

Sükkewotteldorp viert carnaval

HAARLE – De zaterdagmiddag is het hoogtepunt van het carnavalsfeest in het Sükkelwotteldorp, zoals Haarle in carnavalstijd heet. Ook vanmiddag werd het dorp weer flink op stelten gezet.

Een  lange, bonte stoet trok door de straten, een spoor van confetti achterlatend. De feestvierders werden aangevoerd door Prins Ton 1e, de jongeste prins in de geschiedenis van de Sükkewottels. Er was door buurten, families en vrienden groepen weer hard gewerkt om er iets moois van te maken.

Actuele thema’s zoals de slechte situatie in de bouw, het verhogen van de AOW-leeftijd en de financiële crisis werden op ludieke wijze op de hak genomen. Maar ook oude bekenden zoals de Flinstones en de Fabeltjeskrant waren van de partij. Alle bewoners uit het dierenbos waren vertegenwoordigd.

Als slagroom op de taart waren er de carnavaleske thema’s.  Een loopgroep had als thema ‘met carnaval komen wij ons bed niet uit’ en de deelnemers liepen dan ook met bed en al mee. Naast de wagens van Prins Ton 1e en jeugdprins Yorick waren ook de prinsenwagens van de Salland Zotten uit Heeten en de Assendorper Zotten uit Marienheem vertegenwoordigd.


Data

De data van de aankomend carnavalsjaar is:


2020 21 februari t/m 25 februari
2021 12 februari t/m 16 februari

Login