logo-2011

Nieuwsflits:

Prins Ton regeert over Sükkewotteldorp

rtvhellendoorn

HAARLE – Zaterdag kwam definitief een einde aan de regeerperiode van Prins Sjaak. Vanaf nu zwaait Prins Ton 1e de scepter over carnavalvierend Haarle, dat in carnavalstijd om gedoopt wordt tot Sükkewotteldorp.

Voordat het zover was mocht Prins Sjaak eerst nog de nieuwe jeugdprins installeren. Prins Yorick 1e voert dit jaar de Haarlese jeugd aan tijdens het carnaval. Hij wordt daarbij geholpen door zijn Adjudant Daan en de Sükkewottel van groep 8, Erwin Reimert. Nadat hij de familie Flodder had uitgeroepen tot carnavalsgroep van 2012 zat de taak van Prins Sjaak erop.

Het stuntteam zorgde ervoor dat hij letterlijk van het toneel verdween en nadat de rook was opgetrokken werd duidelijk dat Ton Willems de nieuwe hoogheid van de Sükkewottels is. Daarmee blijft de functie in de familie, want de nieuwe prins en de oude hoogheid zijn zwagers van elkaar.

In zijn nieuwe hoedanigheid benoemde Prins Ton het bestuur van de Motor Automobiel Club Haarle (MACH) tot Sükkewottel van het jaar. Burgemeester Anneke Raven overhandigde hem de sleutel van het dorp.  


Data

De data van de aankomend carnavalsjaar is:


2020 21 februari t/m 25 februari
2021 12 februari t/m 16 februari

Login