logo-2011

Prinses Sandra

sandrar

Het is donderdagavond, ik zit samen met Hilde op de bank voor de tv helemaal klaar voor de finale van..… Expeditie Robinson.

De hele week hadden wij het er over ..wie gaat er winnen Bertie, Thomas of Dio?? Onze voorkeur gaat uit naar Bertie.

Wat is het spannend…. Oeps, nee hè.. de bel gaat! Ga jij even Hilde….

Uiteindelijk doe ik toch de deur open en daar staan 2, voor mij bekende heren , oh gelukkig die komen voor Fons, maar helaas is hij niet thuis, afspraak vergeten?.. Waarom bellen ze eigenlijk aan? De achterdeur is toch open… Natuurlijk laat ik ze binnen en denk stiekem nee hè, waarom is Fons er niet ….zo mis ik de finale van Expeditie Robinson. De heren gaan ondertussen aan de keukentafel zitten, ik sta daar iets wat ongemakkelijk in mijn huispakje.. ( Hilde nog even geseind om het verder voor mij op te nemen.) Biertje? Nee, ga eerst maar even zitten, wij komen voor jou wij willen je wat vragen. Ik zie één van de heren in een plastic zak graaien en daar komt een “steek” uit!!! Ondertussen begon ik mij nog ongemakkelijker te voelen want binnen enkelen seconden stond de “steek” op mijn hoofd met de mededeling “Die staat jou goed”!!!!! Ik dacht, dit is een grap, ik word in de maling genomen. Maar nee… het was serieus. De vraag… dan gaat er van alles door je heen, maar vooral de adrenaline die gierde door mijn lijf. Mijn bloedruk stijgt, ik werd helemaal hyper. Probeer dan nog maar eens rustig na te denken! Er kwam een scala aan vragen van mijn kant, van hoe dit en hoe dat maar…. Ondertussen werd ik gerustgesteld door de heren. “Je hoeft het niet alleen te doen”. Het hele team van de SÜKKEWOTTELS staat om je heen om je te helpen! We doen het samen! Natuurlijk heb ik “JA” gezegd. Wat een eer!! Van jongs af aan al carnaval gevierd! Ik vind het een geweldig feest, ik hou d’r zo van! Al zal het dit jaar nu wel anders zijn. Het zal niet meevallen mijn voorgangers te evenaren!! Wat hebben ze het allemaal geweldig gedaan! Maar natuurlijk ga ik ervoor en hoop er samen met jullie allemaal een onvergetelijk Carnaval 2017 van te maken!

Hoop dat velen met mij en Jeugdprinses Paris mee gaan genieten! En alle SÜKKEWOTTELS, wagenbouwers, groepen, individuelen, de mensen die mee doen met de playbackshow en optocht, kortom iedereen wil ik heel veel succes wensen met alle voorbereidingen. En bij voorbaat wil ik iedereen bedanken die er op wat voor manier dan ook voor gaat zorgen dat carnaval 2017 weer vlekkeloos gaat verlopen.

Maar dan wel met een “kroontje” op mijn hoofd en niet met een steek!!! 

Ik heb er zin in! “ FEEST alsof het je laatste dag is”!!

Graag tot dan! ( p.s. Bertie heeft gewonnen)

3x Alaaf

Prinses Sandra.


Data

De data van de aankomend carnavalsjaar is:


2021 12 februari t/m 16 februari
2022 25 februari t/m 29 februari
2023 17 februari t/m 21 februari
2024 9 februari t/m 13 februari

Login