logo-2011

GALA BIJ CARNAVALSVERENIGING DE SÜKKEWOTTELS

HAARLE - Op spectaculaire wijze wordt morgenavond, zaterdag 21 januari, de nieuwe hoogheid onthuld bij carnavalsvereniging De Sükkewottels. Een nieuwe hoogheid betekent helaas ook dat er afscheid genomen gaat worden van de huidige Prins Alwi. En ook dat zal zeker niet ongemerkt voorbij gaan.

Haarle, het enige dorp binnen de hele gemeente Hellendoorn waar nog fanatiek carnaval wordt gevierd. Zo klein het dorp, zo groot de carnavalsgedachte. Het is ook het enige dorp in de gemeente Hellendoorn waar nog een fanatieke carnavalsvereniging is die elk jaar weer alle zotte dagen tot in de puntjes weet in te vullen, compleet met opmerkelijke carnavalsoptocht. Maar voordat er in Haarle carnaval gevierd kan worden, moet er eerst een hoogheid zijn die de sleutel overhandigd krijgt en daarmee de leiding van het Sükkewotteldorp op zich gaat nemen.
 
En laten we ook de nieuwe jeugdprins/prinses niet vergeten. Hij of zij zal tijdens de gala avond met het hele gevolg geïnstalleerd worden. En dat alles in combinatie met veel muziek en gezelligheid belooft zaterdag 21 januari om 20.15 uur een mooi feest te worden in Dorpshuis Cultura aan de Molenweg 25 in Haarle. Entree is gratis.

www.sukkewottels.nl


Data

De data van de aankomend carnavalsjaar is:


2021 12 februari t/m 16 februari
2022 25 februari t/m 29 februari
2023 17 februari t/m 21 februari
2024 9 februari t/m 13 februari

Login