logo-2011

Nieuwsflits:

Prins Alex nieuwe hoogheid Sükkewottels

rtvhellendoorn

HAARLE – Sinds zaterdagavond heeft Haarle een nieuwe prins carnaval in de persoon van Alex Kemper. Als Prins Alex zal hij tijdens de komende carnavalsdagen de Haarlenaren aanvoeren in het feestgedruis.

 

Hij zet hiermee een familietraditie voort, want 35 jaar geleden was zijn vader,  Willem Kemper, prins carnaval in Haarle. Ook de Haarlese jeugd heeft een nieuwe hoogheid, Sem Marsman, die tijdens het carnaval als Prins Sem de 1e door het leven zal gaan.

 

Een van de eerste daden van de kersverse hoogheid Prins Alex, was het bekend maken van de Sükkewottel van het jaar. Hij sprak zijn waardering uit voor de inzet van alle vrijwilligers in Haarle, maar zei zich ook bewust te zijn van de vele ondernemers die goed werkt verrichten voor de leefbaarheid van Haarle. Daarom riep hij  Koen en Lisanne van Café De Droadnagel uit tot Sükkewottel van het jaar.

 

Burgemeester Anneke Raven overhandigde hem symbolisch de sleutel van het Sükkewotteldorp.  Daarmee zaten de eerste officiële handelingen er op voor Prins Alex.

 


Data

De data van de aankomend carnavalsjaar is:


2021 12 februari t/m 16 februari
2022 25 februari t/m 29 februari
2023 17 februari t/m 21 februari
2024 9 februari t/m 13 februari

Login