logo-2011

Nieuwsflits:

Rob Bijvank nieuwe prins van Sükkewottels in Haarle

logotubantia

Afbeelding

HAARLE - Op een druk bezochte gala-avond van de carnavalsvereniging de Sükkewottels in Haarle verrichtte prins Ton zaterdagavond zijn laaste handeling als hoogheid. Dat was de jeugdprins Siebren Brinkhuis en zijn adjudant Jill van Toorn installeren.

 Het stuntteam, een groep creatieve kerels, bracht daarna de zaal in verroering. Prins Ton, bekend als jager, was dit jaar zelf het haasje. Beschoten door een tenniskanon met ballen, soezen en tomaten moest hij het podium verlaten. Rob Bijvank volgde hem op. Bijvank komt van oorsprong uit Heeten en is vader van de twee dochters, Laura en Kelly.
 
Hij is oud-voorzitter en scheidsrechter van de handbal in Haarle. De jonge ondernemersgroep E&T werd benoemd als Sükkewottels van het jaar. Deze enthousiaste groep gaf gisteren direct een groot feest voor het dorp. Burgemeester Anneke Raven overhandigde prins Rob de sleutel van Haarle waarmee zij aangaf vertrouwen in hem te hebben als heerser over het carnavalsdorp. De nieuwe prins vroeg zich af of hij dan ook heerser over de gehele gemeente is. Diplomatiek antwoorde zij: ‘Laten we het samen doen’. Een mooi begin van dit carnavalsjaar.

Residentie

Data

De data van de aankomende carnavalsjaren zijn:


2016
5 februari t/m 9 februari
2017 24 februari t/m 28 februari
2018 9 februari t/m  13 februari
2019 1 maart t/m 5 maart

Login