logo-2011

Artikelen

Prinses Aggie

Aggieklein

Het is een rustige relaxte avond en ik zit net onderuit gezakt tv te kijken als de bel gaat. Ik denk: "wie zou dat zijn" en loop er naar toe.
Staat er 1 voor de deur of ik even kon praten.... maar zonder de kinderen!?

Diegene gaat met mij apart zitten en dan blijken ze met z'n tweeën te zijn en hebben een vraag voor mij........
Het is cliché maar je verwacht het niet, je bent eerst stom verbaasd en overrompeld als de vraag op tafel komt: "wil jij dit jaar prinses zijn" Terwijl de vraag gesteld wordt komt er een "kroontje" uit een tas en wordt op mijn hoofd gezet. JEETJE!! De spanning neemt ineens erg toe bij mij. 1 van de twee zegt nog: "je krijgt er een kleur van". Nou dit soort dingen is niet goed voor je bloeddruk dat kan ik je wel vertellen.

Jeroen komt ondertussen thuis en komt niks vermoedend binnen en kijkt en zegt: "nee hé, mijn Aggie!" Ik moest het wel even laten bezinken en nadenken hoe gaan we dat aanpakken in combinatie met onze twee boys. Dan toch zeker "JA" gezegd en we gaan er voor. Het is wel een hele eer dat ze je vragen.
Het carnaval vieren zit in mijn bloed "het is er met de paplepel in gegoten" ben opgegroeid tussen de Sprokkelaars en vier al jaren carnaval tussen de Sükkewottels dus dat zit wel goed. Ik heb er veel zin in, carnaval vieren doe ik zeker wel elk jaar maar nu in 2020 even iets anders... En het is fijn om te weten dat de Sükkewottels bij je hebt staan en je steunen. Ik heb er heel veel zin in en hoop er samen met jullie allemaal een mooi carnavalsjaar van te maken.
Ik hoop dat het groepje dames waar ik al jaren de optocht meeloop het mij vergeven dat ik dit jaar niet met hen samen loop, maar feestvieren doen we zeker!!!!!
Dit gaat weer een knallend carnaval worden in 2020!!

Ik heb er veel zin!!! Jullie ook?

Tot op de carnaval!

3 × alaaf!
Prinses Aggie.


Data

De data van de aankomend carnavalsjaar is:


2021 12 februari t/m 16 februari
2022 25 februari t/m 29 februari
2023 17 februari t/m 21 februari
2024 9 februari t/m 13 februari

Login